Extrusie
Afdrukken
PDF

IMG_1678

In onze uitgebreide extrusieafdeling maken wij ronde of geprofileerde buizen. Van nauwkeurige minibuizen vanaf 0,5mm tot buizen van 100mm. Voor de producten met specifieke eisen of scherpe prijzen kunnen wij de juiste machine instellen. Ook coextrusie is mogelijk. Wij verwerken verschillende materialen als PETG, PP (PPC en PPH), PE, PC, ABS met FDA en/of medical approval. Het materiaal wordt centraal aangevoerd en indien nodig voorbehandeld. Er kan in bulk of verpakt worden geleverd. De buizen kunnen in-line worden nabewerkt of bedrukt.

Buizen en kokers kunnen transparant of in verschillende kleuren en uitvoeringen worden geleverd, met of zonder nabehandeling of afwerking. Tevens MIM (Metal Inert Moulding) en toevoeging van verschillende additieven. Een specialisme is het aanspuiten van buizen, ook met verschillende materialen. Wij maken veel klantspecifieke oplossingen.

Op onze compounder kunnen wij onze eigen masterbatches en kleuren maken. Door jarenlange ervaring is dit een specialisme geworden. Er kunnen verschillende additieven met grondstoffen worden gemengd om de optimale samenstelling te verkrijgen.

Enkele voorbeelden van producten:
PETG Buizen;
Pipetten;
Catheters;
Beschermbuizen;
Naaldbuizen;
Drinkrietjes;
Kwaliteitsrieten;
Kokers.

 
Ook extruderen wij Bio-plastics, vraag om informatie!