Even voorstellen
Afdrukken
PDF

T&M Technische en Medische Kunststoffen BV is gevestigd in Almere. T&M is ontstaan door een doorstart van Rottenberg Plastics welke al vanaf 1958 kunststof producten produceert. Het personeel, en daarmee de kennis van het vak, en een deel van de machines zijn bij deze doorstart in 1992 meegegaan. T&M is in een nieuw pand begonnen aan een nieuwe lijn van hoogwaardige kunststof producten vaak met de nieuwste kunststof materialen. Inmiddels is T&M uitgegroeid tot een moderne fabriek met 9 vaste medewerkers en een deels automatisch gestuurd machinepark voor zowel de spuitgietafdeling als de extrusieafdeling. Vanwege de vele leveringen aan de medische sector beschikt T&M tevens over whiteroom faciliteiten en wordt er conform de geldende eisen gewerkt.  

De productie wordt op flexibele wijze ingepland zodat er snel op de wens van de klant kan worden ingespeeld. De kwaliteit wordt met de klant vastgesteld en met ISO9001 geborgd. Door onze leverbetrouwbaarheid en constante kwaliteit hebben wij al decennia lang goede relaties met onze klanten.

Nieuwe ontwikkeling of testen met nieuwe materialen staan centraal. Dit levert vele nieuwe producten en inzichten op. Samenwerking met vele partijen levert de gewenste producten, vaak gestimuleerd met innovatie subsidie. Vele technieken en specialismen zijn toepasbaar om de laagst mogelijke prijzen te kunnen aanbieden. De laatste ontwikkelingen zijn toepassingen (extrusie en spuitgieten) met Bioplastics vanwege het CO2 voordeel en composteerbaarheid.