Ma - Vrij 09:00 - 16:00
020-6821056
Een Nederlandse Fabriek

Europees gericht

Industry Standard

ISO 9001

Assemblage

Service

Assemblage

Onze assemblage afdeling kan op flexibele wijze worden ingezet en kan deels worden uitbesteed aan bijvoorbeeld sociale werkvoorzieningen. Door eigen ontwikkelde gereedschappen en machines kan op efficiënte wijze en met een constante kwaliteit producten worden samengesteld. In deze afdeling wordt schoon gewerkt. Verschillende technieken als strekken, trompen, buigen, samenstellen en sealen zijn mogelijk. Door meer dan 30 jaar ervaring zijn er meerdere specialismen ontwikkeld. Van gaatjes boren van 0,2mm tot dubbele verstrekking en kunststof trompen en vele andere technieken zijn mogelijk.

Op de gescheiden afdeling nabewerking vinden de verspanende bewerkingen plaats als afronden, slijpen, polijsten en boren. Wij beschikken tevens over tampondruk voor het bedrukken van de producten, echter uitbesteden van technieken bij specialisten heeft vaak de voorkeur.

Enkele voorbeelden van producten
01.
Aanvraag

In overleg wordt uw aanvraag in behandeling genomen

Voorstel

Er wordt een op maat gemaakt voorstel uitgewerkt

02.
Prototype

Bij goedkeur wordt er een prototype of nul serie wordt gemaakt

03.
Productie

Gereedschappen worden gemaakt en de productie kan worden gestart

04.
T&M Kunststoffen bv

Wat T&M Kunststoffen onderscheidt

Door de lange geschiedenis van T&M is er een uitgebreid machinepark dat regelmatig wordt gemoderniseerd. Door vragen van klanten worden wij gestimuleerd om te blijven innoveren.

Bijzondere producten van bijzondere materialen is voor ons gewoon. Door technieken te combineren kunnen we samenstellingen vrijwel geheel in eigen huis maken.

Onze organisatie is ISO 9001 gecertificeerd vanaf 1994. Ontwikkeling, productie en commercie reeds lange tijd aantoonbaar geborgd.

Medewerkers met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van kunststof producten in extrusie en spuitgieten. 

Zeer veel ervaring met oplossingen in (bio)kunststof

Zeer veel projecten en producten gerealiseerd. Van de 3D Filamenten, de medisch/veterinaire producten, buizen en slangen in allerlei materialen.