Ma - Vrij 09:00 - 16:00
020-6821056
Een Nederlandse Fabriek

Europees gericht

Industry Standard

ISO 9001

Extrusie

Service

Extrusie

Vanaf 1958 is extrusie onze specialiteit. Wij hebben wij een uitgebreide afdeling met 9 extruders, hierin maken wij ronde en geprofileerde buizen, slangen, sprieten en staven. Ons aanbod varieert van mini buisjes vanaf 0,5mm tot buizen van 90 mm in de meest voorkomende kunststoffen. Continu met laser gecontroleerd op diameter en nauwkeurig op lengte gemaakt. Voor de producten met specifieke eisen of scherpe prijzen kunnen wij de juiste machine instellen. Ook is coextrusie in een aantal situaties mogelijk. Wij verwerken verschillende materialen zoals PETG, PP (PPC en PPH), PE, PC, ABS conform Reach en Rohs. Er kan in bulk of per stuk verpakt worden geleverd. De buizen kunnen in-line worden bewerkt of bedrukt, dit om de kostprijs laag te houden en hoge productieaantallen te kunnen maken. De geëxtrudeerde producten kunnen wij nauwkeurig laten aansluiten op de producten van onze spuitgietafdeling.

Buizen en kokers kunnen transparant of in verschillende kleuren en uitvoeringen worden geleverd, met of zonder nabehandeling of afwerking, en toevoeging van verschillende additieven. Een specialisme is het aanspuiten van buizen, een geëxtrudeerde buis voorzien van een aangespoten deel op een speciale spuitgietmachine. Wij maken veel klantspecifieke oplossingen.

Op onze compounder kunnen wij onze eigen samenstellingen maken. Door jarenlange ervaring is dit een specialisme geworden. Er kunnen verschillende additieven met grondstoffen worden gemengd om de optimale samenstelling te krijgen.

Enkele voorbeelden van extrusie producten
01.
Aanvraag

In overleg wordt uw aanvraag in behandeling genomen

Voorstel

Er wordt een op maat gemaakt voorstel uitgewerkt

02.
Prototype

Bij goedkeur wordt er een prototype of nul serie wordt gemaakt

03.
Productie

Gereedschappen worden gemaakt en de productie kan worden gestart

04.
T&M Kunststoffen bv

Wat T&M Kunststoffen onderscheidt

Door de lange geschiedenis van T&M is er een uitgebreid machinepark dat regelmatig wordt gemoderniseerd. Door vragen van klanten worden wij gestimuleerd om te blijven innoveren.

Bijzondere producten van bijzondere materialen is voor ons gewoon. Door technieken te combineren kunnen we samenstellingen vrijwel geheel in eigen huis maken.

Onze organisatie is ISO 9001 gecertificeerd vanaf 1994. Ontwikkeling, productie en commercie reeds lange tijd aantoonbaar geborgd.

Medewerkers met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van kunststof producten in extrusie en spuitgieten. 

Zeer veel ervaring met oplossingen in (bio)kunststof

Zeer veel projecten en producten gerealiseerd. Van de 3D Filamenten, de medisch/veterinaire producten, buizen en slangen in allerlei materialen.