Ma - Vrij 09:00 - 16:00
020-6821056
Een Nederlandse Fabriek

Europees gericht

Industry Standard

ISO 9001

Spuitgieten

Service

Spuitgieten

Wij beschikken over 8 spuitgietmachines vanaf 6 ton tot en met 120 ton sluitkracht, welke 24 uur per dag kunnen draaien. In onze spuitgietafdeling verwerken wij verschillende materialen als Bioplastics, PP, HDPE, LDPE, ABS, PC, ASA. Door de opstelling van de machines en aanvoer van de materialen kunnen wij schoon werken (white room). Tevens beschikken wij over een verticale machine om metalen producten aan te kunnen spuiten (Metal Inert Moulding). Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in ontwikkeling, prototyping en proefmatrijzen. Samen met onze klanten hebben wij al vele producten succesvol ontwikkeld en lange tijd geproduceerd. Met deze ervaring hebben wij eigen specialismen als het aanspuiten van geëxtrudeerde buizen in verschillende afmetingen en materialen. Hierdoor zijn bijzondere oplossingen mogelijk.

Op onze compounder kunnen wij onze eigen samenstellingen maken. Door jarenlange ervaring is dit een specialisme geworden. Er kunnen verschillende additieven met grondstoffen worden gemengd om de optimale samenstelling te krijgen.

Assemblage en bedrukking (tampondruk) mogelijk. Tevens ultrasoon lassen en diverse andere bewerkingen.

Enkele voorbeelden van producten
01.
Aanvraag

In overleg wordt uw aanvraag in behandeling genomen

Voorstel

Er wordt een op maat gemaakt voorstel uitgewerkt

02.
Prototype

Bij goedkeur wordt er een prototype of nul serie wordt gemaakt of 3D geprint

03.
Productie

Matrijzen worden gemaakt en de productie kan worden gestart

04.
T&M Kunststoffen bv

Wat T&M Kunststoffen onderscheidt

Door de lange geschiedenis van T&M is er een uitgebreid machinepark dat regelmatig wordt gemoderniseerd. Door vragen van klanten worden wij gestimuleerd om te blijven innoveren.

Bijzondere producten van bijzondere materialen is voor ons gewoon. Door technieken te combineren kunnen we samenstellingen vrijwel geheel in eigen huis maken.

Onze organisatie is ISO 9001 gecertificeerd vanaf 1994. Ontwikkeling, productie en commercie reeds lange tijd aantoonbaar geborgd.

Medewerkers met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van kunststof producten in extrusie en spuitgieten. 

Zeer veel ervaring met oplossingen in (bio)kunststof

Zeer veel projecten en producten gerealiseerd. Van de 3D Filamenten, de medisch/veterinaire producten, buizen en slangen in allerlei materialen.