Ma - Vrij 09:00 - 16:00
020-6821056
Een Nederlandse Fabriek

Europees gericht

Industry Standard

ISO 9001

Over Ons

Over ons

Deskundige en ervaren medewerkers

Medewerkers met meer dan 50 jaar ervaring in het maken van kunststof producten in extrusie en spuitgieten.

0 +
Jaren ervaring

Zeer veel ervaring met oplossingen in (bio)kunststof

0 +
Projecten afgerond

Zeer veel projecten en producten gerealiseerd. Van de 3D Filamenten, de medisch /veterinaire producten, buizen en slangen in allerlei materialen.

Over ons

Even voorstellen

T&M Technische en Medische Kunststoffen BV is gevestigd in Almere. Ontstaan in Amsterdam in 1958 met extrusie en enkele jaren later ook spuitgieten. Vanwege de groei is T&M in 2019 verhuisd naar Almere naar een groter en moderner pand. T&M is uitgegroeid tot een moderne fabriek met 9 vaste medewerkers en een deels automatisch gestuurd machinepark voor zowel de spuitgietafdeling als de extrusieafdeling. Vanwege de vele leveringen aan de medische sector beschikt T&M tevens over whiteroom faciliteiten en wordt er conform de geldende eisen gewerkt.
De productie wordt op flexibele wijze ingepland zodat er snel op de wens van de klant kan worden ingespeeld. De kwaliteit wordt met de klant vastgesteld en met ISO9001 geborgd. Door onze leverbetrouwbaarheid en constante kwaliteit hebben wij al decennia lang goede relaties met onze klanten.
Nieuwe ontwikkeling of testen met nieuwe materialen staan centraal. Dit levert vele nieuwe producten en inzichten op. Samenwerking met vele partijen levert de gewenste producten, vaak gestimuleerd met innovatie subsidie. Vele technieken en specialismen zijn toepasbaar om de laagst mogelijke prijzen te kunnen aanbieden. De laatste ontwikkelingen zijn toepassingen (extrusie en spuitgieten) met Bioplastics vanwege het CO2 voordeel en composteerbaarheid.

Contact

Onze locatie

T&M Technische en Medische Kunststoffen BV is gevestigd in Almere